Μαθαίνουμε παραδοσιακές ιταλικές συνταγές και κλασική pizza στην παλαιότερη Ιταλική Σχολή Pizza “Accademia Pizzaioli”

Ένα λαχταριστό πρόγραμμα σεμιναρίων ξεκινά στην παγκοσμίου φήμης Ιταλική Σχολή μαγειρικής τέχνης Accademia Pizzaioli και σας αναμένει για να ανακαλύψετε τα μυστικά της γνήσιας ιταλικής κουζίνας, ξεκινώντας με παραδοσιακές συνταγές και κλασική πίτσα!

Λαχταριστά σεμινάρια από την παλαιότερη ιταλική σχολή πίτσας

 

Η φημισμένη σχολή για chef και λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας , Accademia Pizzaioli, διοργανώνει την Τρίτη 22 Μαΐου το αυτοτελές σεμινάριο “Primi Piatti – Cucina Tradizionale Italiana”, όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν βήμα προς βήμα από τον chef Angelo Genovese πώς να δημιουργήσουν 10 κλασικές ιταλικές συνταγές, με γεύσεις και αρώματα από πόλεις της Ιταλίας σε Βορρά και Νότο. Επιπλέον, την Τρίτη 29 Μαΐου μαθαίνουμε από τους καλύτερους πώς παρασκευάζεται σωστά η αυθεντική ιταλική Pizza Classica και η Pizza in Pala alla Romana. Μέσα σε 6 ώρες θα γνωρίσετε τις  πρώτες ύλες, τις μεθόδους παρασκευής, την ωρίμανση ζυμαριού, μυστικά για τις πιο επιτυχημένες σάλτσες, το άνοιγμα ζύμης και πολλά άλλα. Στο τέλος των σεμιναρίων θα δοθούν οι συνταγές τους, όπως και η βεβαίωση παρακολούθησης!

Λαχταριστά σεμινάρια από την παλαιότερη ιταλική σχολή πίτσας

Η διάσημη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας, με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες (chef, αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες και επαγγελματίες εστίασης όπως managers, ιδιοκτήτες, υπεύθυνους διαχείρισης χώρων εστίασης) που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας. Ήδη οι πρώτοι απόφοιτοι έχουν ολοκληρώσει τα πρώτα προγράμματα ενώ λάτρεις της ιταλικής κουζίνας παρακολουθούν συνεχώς τα λαχταριστά σεμινάρια της σχολής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:www.accademia-pizzaioli.gr