Τα εστιατόρια για γρήγορο φαγητό έχουν μια εμμονή με τις σάλτσες τους.

Είναι ίσως ένα τελετουργικό πέρασμα στον κλάδο των υπηρεσιών για να κάνει ντεμπούτο η “μυστική” σάλτσα, λαμβάνοντας υπόψη πόσες μεγάλες αλυσίδες έχουν: τη σάλτσα Big Mac της McDonald’s, τη σάλτσα κοτόπουλου Burger King, τη μυστική εξάπλωση του In-N-Out, την κρυφή φόρμουλα Krabby Patty, και η λίστα μεγαλώνει και μεγαλώνει.

Oι μυστικές σάλτσες... σπάνια παραμένουν μυστικές

Ωστόσο, οι μυστικές σάλτσες σπάνια παραμένουν μυστικές. Για παράδειγμα τα συστατικά για την ειδική σάλτσα Big Mac είναι όλα στην ιστοσελίδα των McDonald’s.

Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με τη διάσημη σάλτσα των Chick-fil-A. Η συνταγή της γνωστής αλυσίδας κοτόπουλου (Chick-fil-A) είναι τόσο περιζήτητη που οι άνθρωποι αγοράζουν (και πουλάνε) μπουκάλια της σε eBay. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να… πάτε μέχρι την Αμερική, για να την βρείτε και να την απολαύσετε σε κάποιο κατάστημα των Chick-fil-A.

Oι μυστικές σάλτσες... σπάνια παραμένουν μυστικές

Κι αυτό γιατί η διάσημη σάλτσα των Chick-fil-A είναι, όπως γράφει το foxnews.com, απλά ένα μείγμα μουστάρδας με μέλι, σάλτσα μπάρμπεκιου, και ranch dressing. Ναι αυτό είναι. Μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα τρία συστατικά στην κουζίνα σας κάθε φορά που έχετε μια επιθυμία και να φτιάξετε και να απολαύσετε την ίδια σάλτσα που σκέφτεστε ότι μόνο τα εστιατόρια Chick-fil-A θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.