Η κυβέρνηση των Σκοπίων απορρίπτει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σε ορισμένα ΜΜΕ, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν διαφωνίες στο εσωτερικό της κυβέρνησης και κυρίως ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

«Ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ, καθώς και στο σύνολό της η κυβέρνηση βρίσκονται στην ίδια γραμμή, αποφασισμένη και δεσμευμένη στην επίλυση των διαφορών και στην ενίσχυση της αξιοπρέπειας και της ταυτότητας των πολιτών της χώρας», τονίζεται στη σχετική κυβερνητική ανακοίνωση.

Προστίθεται επίσης ότι η κυβέρνηση και όλα τα μέλη της εργάζονται από κοινού προκειμένου να επιτευχθούν οι στρατηγικές επιδιώξεις της χώρας, η προσχώρηση στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και μέσω αυτής της διαδικασίας να παρέχουν καλύτερης ζωής στους πολίτες της ΠΓΔΜ.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Ζόραν Ζάεφ «θα κάνει το αποφασιστικό βήμα» και θα υπάρξει αίσια έκβαση στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.