Την κορυφαία διάκριση “Gold Award” στην τελετή απονομής των βραβείων τεχνολογικής καινοτομίας και επιστημονικής αριστείας, IMPACT Business IT Excellence (BITE) Awards 2018 έλαβε η ZeniΘ, ο Νο 1 πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Data Communication Α.Ε.

Η ΖeniΘ αναδείχθηκε σε χρυσό νικητή για τη βέλτιστη αξιοποίησή της των ICTs (Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών) και συγκεκριμένα την εφαρμογή της ολοκληρωμένης λύσης Πληροφορικής στον κλάδο της Ενέργειας, Energy Dynamics Accelerator, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η λύση “Energy Dynamics Accelerator” της “Data Communication” έχει στηριχθεί στις διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Dynamics 365 (CRM) & Microsoft Dynamics NAV και επιτρέπει στη ZeniΘ να παρακολουθεί κεντροποιημένα το πελατολόγιο της και να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες της μέσω, μεταξύ άλλων, προσωποποιημένων διαδικασιών εξυπηρέτησης και ενός νέου συστήματος Επιβράβευσης & Πιστότητας.

Ο γενικός διευθυντής της ZeniΘ, Federico Regola, που παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για τη σημερινή βράβευση καθώς αποτελεί αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας που κάνει η ZeniΘ προκειμένου να εφαρμόζει τεχνολογίες που αυξάνουν την ικανοποίηση των πελατών από τις υπηρεσίες της. Η λύση Energy Dynamics Accelerator της Data Communication μας επιτρέπει να παρέχουμε διαρκώς βελτιούμενη, προσωποποιημένη, real-time εμπειρία στον πελάτη μας, μέσω προσωποποιημένων και προσαρμοσμένων διαδικασιών εξυπηρέτησης, ώστε να εξυπηρετούμε τάχιστα και καλύτερα τις ανάγκες του. Το βραβείο μας αποτελεί ταυτόχρονα και επιβράβευση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Data Communication όσο και της δουλειάς της καταρτισμένης ομάδας της ZeniΘ”.