Το 2018, η Coca-Cola τιμά τη Θεσσαλονίκη μέσα από μια σειρά δράσεων που θα σχεδιαστούν και θα υλοποιηθούν στην πόλη.

Στο πλαίσιο αυτό, φέτος το καλοκαίρι, το αγαπημένο μας αναψυκτικό, εμπνέεται από την αγαπημένη μας συμπρωτεύουσα και δημιουργεί ένα μοναδικό συλλεκτικό μπουκάλι, αντλώντας στοιχεία από τον πολιτισμό, την παράδοση, την αρχιτεκτονική, τα μνημεία αλλά και τη διαδρομή της Θεσσαλονίκης μέσα στους αιώνες και μας καλεί όλους να το ανακαλύψουμε.

Μουσική, τέχνες, γεύσεις και πολύχρωμες εικόνες, συνθέτουν μια ξεχωριστή πόλη, όπου το παλιό συναντά το νέο, συνδυάζοντας την ιστορία με την εξέλιξη και τη γνώση με τη δημιουργικότητα. Ο Λευκός Πύργος, η Ροτόντα, ο ιστορικός Πύργος ΟΤΕ, είναι κάποια από τα στοιχεία που κοσμούν το συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola και αναδεικνύουν την κληρονομιά της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθώντας το QR code που θα βρείτε στο συλλεκτικό μπουκάλι, μπαίνετε στο www.verymacedonia.com, και ένας πλούσιος τουριστικός οδηγός ξεδιπλώνετε μπροστά σας, γεμάτος προτάσεις για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

Η νέα συλλεκτική συσκευασία της Coca-Cola μας καλεί λοιπόν να ανακαλύψουμε όλα εκείνα τα στοιχεία, μιας πόλης που σφύζει από ζωή και διακρίνεται από έναν απροσδιόριστο δυναμισμό και μια απλότητα που γοητεύει όποιον βρεθεί στους δρόμους της.

Οι Coke εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Το WOAH, η αγαπημένη εφαρμογή της Coca-Cola, ετοιμάζει τον πιο awesome καλοκαιρινό διαγωνισμό και μας προσκαλεί να ανεβάσουμε τη δική μας φωτογραφία με το συλλεκτικό μπουκάλι για να μπούμε στην κλήρωση για μοναδικά καλοκαιρινά αντικείμενα!