Το δρόμο δείχνει ο ΘΕΣγάλα γι΄ άλλη μια φορά με πέντε νέες γεύσεις παγωτού, με την εγγύηση ποιότητας της άριστης πρώτης ύλης από τις φάρμες των Ελλήνων παραγωγών του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, συμπληρώνουν προοδευτικά την δυναμική ανάπτυξη του portfolio της εταιρίας αλλά και τις δυνατότητες που έχει το ελληνικό γάλα, μέσα από συνεταιριστικές προσπάθειες.

Της Άννας Στεργίου

Ο ΘΕΣγάλα λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων «θες nicecream» καταφέρνοντας να εισέλθει και στην απαιτητική αγορά του παγωτού στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία δύσκολη αγορά, η οποία τα προηγούμενα χρόνια ατόνησε στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει μετρημένες στα δάχτυλα οι μονάδες για ελληνικό παγωτό, το οποίο χαρακτηρίζεται ως προϊόν στη χώρα μας από υψηλή εποχικότητα, ενώ σε άλλα σημεία του κόσμου, ακόμη και σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης, καταναλώνεται και τους 12 μήνες του χρόνου.

Τα παγωτά είναι χειροποίητα, αυθεντικής ιταλικής συνταγής και παρασκευάζονται από το φρέσκο γάλα των παραγωγών του Συνεταιρισμού. Η ιταλική κυριαρχία του παγωτού τα προηγούμενα χρόνια, κατέστησε το ελληνικό μη ανταγωνιστικό είτε λόγω τιμολογιακής πολιτικής είτε λόγω και των ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Από την πλευρά του συνεταιρισμού, τονίζεται πως τα «θες nicecream» έχουν δημιουργηθεί από πρώτες ύλες με το μεράκι και την απλότητα της παράδοσης, κλείνοντας μέσα τους αγνές γεύσεις, που μπορεί κανείς να τα απολαύσει σε βανίλια, σοκολάτα, πραλίνα, φράουλα και στρατσιατέλα. Τα παγωτά «θες nicecream» έχουν βελούδινη υφή, πλούσια γεύση, χαμηλά λιπαρά και δεν περιέχουν συντηρητικά, ενώ μπορεί κανείς να τα βρει στα νέα καταστήματα του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγάλα συν» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα κινούμενος σε ανοδική τροχιά, επενδύει στην επέκταση των προϊόντων του και του κωδικολογίου του, παράλληλα με το πλάνο ανάπτυξης των συνεταιριστικών παντοπωλείων «ΘΕΣγάλα συν» και με τη μέθοδο franchise, ακολουθώντας πιστά το πλάνο επέκτασης του δικτύου.

«ΘΕΣγάλα συν»: Νέο Κατάστημα στο κέντρο της Λάρισας

Ο Συνεταιρισμός εγκαινιάζει το 2ο κατάστημα ΘΕΣγάλα συν στη Λάρισα, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Κύπρου και 28ης Οκτωβρίου 2. Στα καταστήματα «ΘΕΣγάλα συν», διατίθενται ήδη πάνω από 130 κωδικοί προϊόντων τοπικών Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, προμηθεύοντας τους καταναλωτές με προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ, μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα και παγωτά. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται κατ΄οίκον με ένα τηλεφώνημα στο 18140 ή με ηλεκτρονική παραγγελία στο https://eshop.thesgala.gr/ ή στα σταθερά τηλέφωνα: 2111820856 (για Αθήνα – Αγ. Δημήτριος, Μενίδι, Γαλάτσι, Ηλιούπολη, Γλυφάδα), 2311820626 (για Θεσσαλονίκη), 2410554658 (για Λάρισα).