Κοντά στην Κεντρική αγορά, σήμα κατατεθέν της πόλης των Χανίων, η οικογένεια Τωμαδάκη, πιστή στην παράδοση, συνεχίζει – ήδη κατά δεύτερη γενιά- με μεράκι την παραγωγή της εκλεκτής χανιώτικης μπουγάτσας.

Το προϊόν, 100% χειροποίητο, παράγεται και καταναλώνεται αυθημερόν. Παρασκευάζεται από αρίστης ποιότητας κρητικά προϊόντα: μυζήθρα (πηχτόγαλα Χανίων ΠΟΠ), αλεύρι και ελαιόλαδο, σύμφωνα με τις επιταγές της αυθεντικής – από την περίοδο της τουρκοκρατίας- συνταγής, τηρώντας την ίδια ακριβώς τεχνική που η αυθεντία των τριών αιώνων επιβάλλει.

Στο κατάστημα, που λειτουργεί από το 1987, συμπληρώνοντας τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας , σεμνής ως προς τη φιλοξενία και δυναμική ως προς την ποιότητα και την αυθεντικότητα της, οι υπεύθυνοι σας περιμένουν καθημερινά από τις 5:30 το πρωί, για να δοκιμάσετε και , σίγουρα να απολαύσετε το σπουδαίο αυτό προϊόν. Όπως ακριβώς έκανε και Anthony Bourdain στο τελευταίο του ταξίδι στην Κρήτη.

Μόλις βγείτε από το καράβι το πρωί, κατευθείαν για ελληνικό καφεδάκι και μπουγάτσα σκέτη ή με ζάχαρη, στην Κεντρική αγορά.