“Από τα ΜΑΤ και τα χημικά, στις διώξεις για πολιτικούς λόγους. Η δράση μας κατά των πλειστηριασμών δεν είναι κουκουλοφόρος δράση” σημείωσε μιλώντας στον NEWS 24/7 στους 88,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή την προκαταρκτική εξέταση κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

“Βρήκαν κάποιοι την ευκαιρία να καταγγείλουν εις βάρος μου πρωτάκουστες κατηγορίες και εκδικητικές οι οποίες θέλουν να πλήξουν όχι μόνο ένα κίνημα αλλά και την ίδια την Δημοκρατία την καρδιά της δημοκρατίας” σημείωσε ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης στο κεντρικό μαγκαζίνο του News 24/7 στους 88,6.

Αφορμή αποτέλεσε η διενεργούμενη προκαταρκτική εξέταση κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για τους πλειστηριασμούς με κατηγορίες ακόμη και για οπλοφορία, οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί κροτίδων και πυροτεχνημάτων

“Ειναι η πρώτη φορά στην μεταπολίτευση που διώκεται για πρώτη φορά για πολιτικούς λόγους ένας επικεφαλής πολιτικού κόμματος την ώρα που κάποιοι έχουν προχωρήσει στην διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, είναι ελεύθεροι και διεκδικούν ή κυβερνούν την χώρα” και κατέληξε σημειώνοντας με νόημα: “Η δράση μας δεν είναι κουκουλοφόρος δράση. Είναι ειρηνική και δυναμική και προσπαθούμε να μην πλειστηριαστούν ακίνητα. Θέλουν νεκροταφείο σε αυτή την χώρα;”.