Η ομάδα Climb In Leonidio με χαρά σας προσκαλεί στο 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1-4 Νοεμβρίου του 2018 στο Λεωνίδιο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Νοτίου Κυνουρίας και χρηματοδοτείται από την Petzl, η αποστολή της οποίας είναι “να δημιουργήσει καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους άνδρες και τις γυναίκες να προχωρούν, να τοποθετούνται και να προστατεύονται σε κάθετα περιβάλλοντα, όπως καθώς και να φωτίζουν το δρόμο τους στο σκοτάδι. ”

Μόλις 3 ώρες οδικώς νότια της Αθήνας, το Λεωνίδιο έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς αναρρίχησης στην Ευρώπη. Επί του παρόντος υπάρχουν περισσότερες από 1400 διαδρομές σε ένα ευρύ φάσμα βαθμών και εξακολουθούν να υπάρχουν δυνατότητες για πολλούς άλλους. Στόχος αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος είναι να προωθήσει την αναρρίχηση, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να διαδώσουν τα νέα σχετικά με την ομορφιά και τις ατελείωτες δυνατότητες αναρρίχησης της περιοχής.

πηγή φωτό:climbinleonidio.com

ADV