Το VentureGarden, μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, φέρνουν το GreenHouse στη Χαλκίδα, από τις 7 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2018. Τo GreenHouse είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση.

Στόχος του GreenHouse είναι να βοηθήσει, όσους έχουν μία ιδέα ή σκέφτονται να ξεκινήσουν κάτι δικό τους, να αξιοποιήσουν εύκολα εργαλεία και να μειώσουν το ρίσκο τους. Στο τριήμερο που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, εξετάζεται κάθε ιδέα σε βάθος και ετοιμάζεται μία τελική παρουσίαση.

Το VentureGarden είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και ανθρώπων που βρίσκονται στο στάδιο της επιχειρηματικής αναζήτησης και θέλουν να λάβουν την απαραίτητη εκπαίδευση, για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα ή να δουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους να αναπτύσσεται. Είναι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματικότητα της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), που συνδημιουργήθηκε από το Alba Graduate Business School, The American College of Greece και το Entrepreneurship Hub of ACT στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, στο GreenHouse συμμετέχουν και επιχειρηματίες, για να μοιραστούν τη δική τους οπτική και να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες στην πράξη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται εδώ: https://www.venturegarden.gr/greenhouse, μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2018. Στο GreenHouse και το VentureGarden συμμετέχουν επιχειρηματίες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.