Το εντυπωσιακό Ford Ranger Raptor πάτησε και επίσημα τους τροχούς του στη χώρα μας δίνοντας «παρών» στα πλαίσια της πρώτης, πανελλήνιας παρουσίασης του μοντέλου που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στις νέες φιλόξενες εγκαταστάσεις της Ford Car Center στη Λεωφόρο Συγγρού 371.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι εκπρόσωποι του ειδικού Τύπου είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά από κοντά το μοναδικό αμερικάνικο pick-up, Ranger Raptor, λίγους μόλις μήνες πριν την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης στη χώρα μας.
Το νέο Ranger Raptor δεν είναι ένα συνηθισμένο pick-up. Με επιβλητική εμφάνιση και κορυφαίες τεχνολογίες, αποτελεί την επιτομή της απόλυτης οδηγικής περιπέτειας εντός και εκτός της ασφάλτου.
Με την σφραγίδα της Ford Perfomance, το νέο Ranger Raptor διαθέτει κορυφαίες λύσεις και εφαρμογές που έχουν ως σημείο αναφοράς τον προηγμένο 2.0L BiTurbo κινητήρα ντίζελ της γενιάς EcoBlue με 210 ίππους, 500 Nm ροπή, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με τις 10 σχέσεις που γνωρίσαμε στην Mustang και το με μεγάλες δυνατότητες σύστημα μετάδοσης Terrain Management.