Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον, η οποία βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά στο Κολυμπάρι Χανίων τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της Γ.Π. από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού όπου και υποβάλλεται σε μία σειρά από ψυχιατρικές εξετάσεις προκειμένου να βγει επίσημη γνωμάτευση.

“Η διαδικασία έχει γίνει και οι απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμα όμως δεν έχει συνταχθεί το πόρισμα. Αυτό περιμένουμε, το οποίο εικάζουμε πως στο άμεσο μέλλον θα συνταχθεί και θα μας αποσταλεί προκειμένου να το μελετήσουμε και να συμπεριληφθεί στην δικογραφία”, επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο συνήγορος του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος.

“Δεν έχει γίνει κάποια συμπληρωματική κατάθεση ως προς την αλλαγή της ομολογίας του. Απλώς ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται η πράξη του βιασμού. Χαρακτηριστικά ανέφερε: ‘δεν την άγγιξα καθόλου’”, σημείωσε ο κ. Ζέλιος τονίζοντας πως περιμένει το ψυχιατρικό πόρισμα.

“Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε να δούμε το ψυχιατρικό πόρισμα ώστε να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα και κυρίως στο κατά πόσο τα λεγόμενά του έχουν κάποια βάση και στη συνέχεια θα κινήσουμε τις διαδικασίες για τη συμπληρωματική κατάθεση”, πρόσθεσε ο συνήγορος του 27χρονου.

Πηγή: cretapost.gr


Πηγή: parapolitika.gr –
Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Αναμένεται το ψυχιατρικό πόρισμα για τον 27χρονο