Η  Περιφέρεια Στερεάς  Ελλάδας  έλαβε μέρος στην πρώτη τουριστική έκθεση της χρονιάς, τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “VAKANTIEBEURS 2020”, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, 15-19  Ιανουαρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης  η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και το ενδιαφέρον για τους προορισμούς της Στερεάς  Ελλάδας εξίσου σημαντικό, ενώ παράλληλα παγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους.

Επιπλέον, δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης της ολλανδικής αγοράς, η Περιφέρεια με την πολύτιμη  συνδρομή  του  ΕΟΤ, συμφώνησαν στην διεξαγωγή  τριών presstrips για την  προβολή  και προώθηση του τουριστικού και πολιτιστικού πλούτου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στο περίπτερο της  Περιφέρειας, παρευρέθηκανο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρυτανίας κ. Μωυσής Μπερμπερής,  στελέχητης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καθώς και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε σχετικά: «Η χρονιά μας ξεκίνησε θετικότατα καθώς η παρουσία μας στη “VAKANTIEBEURS 2020”, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το ενδιαφέρον του ολλανδικού κοινού για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική δουλειά που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση. Η πολυάριθμη παρουσία των επιχειρηματιών αποδεικνύει ότι η ως άνω δουλειά, είναι προϊόν απόλυτης συνέργειας και παράγει εντυπωσιακά αποτελέσματα.»