Με δήλωσή του στο parapolitika.gr απάντησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης, στο αίτημα που διατύπωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παράλληλα κάνει μία αποκάλυψη αναφέροντας ότι στη δίκη που επικαλείται ο πρώην υπουργός, μάρτυρας με την πλευρά Βαξεβάνη ήταν ο Γιάννης Ραγκούσης, επίσης μέλος της Προανακριτικής.

Διαβάστε τη δήλωση:

Ως νομικός, σέβομαι το δικαίωμα του κάθε εξεταζομένου να θέτει επίσημα ένα τέτοιο αίτημα ακόμη και να κάνει προσωπική αναφορά. Ωστόσο θα απαντήσω σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη στην οποία αναφέρεται ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν συνιστά λόγο εξαίρεσής μου από μέλος της Προανακριτικής και να θυμίσω ότι στην ίδια δίκη για την οποία κάνει λόγο ο κ. Παπαγγελόπουλος, μαρτυρας από την πλευρά του κ. Βαξεβάνη ήταν το επίσης μέλος της Προανακριτικής, κ. Ραγκούσης.


Πηγή: parapolitika.gr –
Πλεύρης στο parapolitika.gr: Στη δίκη που επικαλείται ο Παπαγγελόπουλος μάρτυρας με την πλευρά Βαξεβάνη ήταν ο Ραγκούσης