Συνεχίζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών η εκδίκαση της υπόθεσης του φόνου της Ελένης Τοπαλούδη.
Στο εδώλιο κάθονται οι δύο άνδρες, 20 και 21 ετών, που φέρονται να βίασαν και να άφησαν την άτυχη φοιτήτρια να ξεψυχήσει, αφού την ξυλοκόπησαν.

Στην δίκη, που θα συνεχιστεί δύο εβδομάδες περίπου, μετά την πρώτη φορά που οι γονείς της φοιτήτριας αντίκρισαν τους φερόμενους δολοφόνους της, αναμένεται να καταθέσουν μάρτυρες του φονικού. Ανάμεσα σε αυτούς αναμένεται να είναι, σύμφωνα με το Star, ο άνθρωπος που βρήκε την σορό της άτυχης κοπέλας, ο οποίος φέρεται να είχε δει μαζί της τους δύο κατηγορούμενους.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν, είναι και η επιστήθια φίλη της Ελένης Τοπαλούδη, που μίλησε μαζί της πριν την μοιραία βραδιά. Στην λίστα των μαρτύρων είναι και η γιαγιά του ενός κατηγορούμενου, η οποία έμενε κάτω από το διαμέρισμα όπου έγινε το έγκλημα, καθώς και οι γονείς του. Πριν δύο εβδομάδες, κατέθεσε ο λιμενικός που εξιχνίασε την υπόθεση, κάνοντας λόγο για έγκλημα, το οποίο δεν ήθελε να περιγράψει, όσο η μητέρα του θύματος βρισκόταν στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Την ίδια ώρα, το τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.


Πηγή: parapolitika.gr –
Ελένη Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων