Το 8ο Agri-Food Masterclass, που αποτελεί πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας σε συνεργασία με το Orange Grove και το OK!Thess, είναι ένα τριήμερο workshop αγρο-επιχειρηματικότηταςπου φέτος θα πραγματοποιηθεί 13-15 Μαρτίου 2020, στη Θεσσαλονίκη. Στο εντατικό workshop καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής startups και νέες καινοτόμες ΜμΕ με δραστηριότητα στους τομείς της αγροδιατροφής, αγρο/βιο-τεχνολογίας, αγροτουρισμού και συναφών υπηρεσιών.

Το εκπαιδευτικό τριήμερο υλοποιείται από το Centre for Value Creation του Wageningen University and Research (CVC-WUR) στην Ολλανδία. Το CVC-WUR αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά ερευνητικά κέντρα στην Ευρώπη στον συγκεκριμένο τομέα και συμβάλλει στην ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στηρίζοντας επιχειρηματίες, επιστήμονες, φοιτητές και startups μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, workshops και προγραμμάτων incubation.

Δυνατότητα συμμετοχής στο Masterclass έχουν άτομα ή ομάδες που θα υποβάλουν αίτηση έως τις 18 Φεβρουαρίου και θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής. Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 13 Μαρτίου το απόγευμα, θα διαρκέσει όλη μέρα στις 14-15 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί με pitching και networking event.

Πληροφορίες σχετικά με το Masterclass οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο 210 7297417 ή στο email startups@orangegrove.eu. To workshop θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΟΚ!Thess (Κομοτηνής 2, Θεσσαλονίκη).