Από 23 έως 26 Απριλίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στον Άλιμο Αττικής, το 3ο YACHTING FESTIVAL – ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, με κύριο σκοπό να δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου (αλλά και σε ξένους επισκέπτες και επαγγελματίες) να γνωρίσουν από κοντά την μοναδικότητα της απόλαυσης των ελληνικών θαλασσών μέσα από ένα – κυρίως – μικρότερο ιστιοπλοϊκό ή μηχανοκίνητο σκάφος, που μπορούν είτε οι ίδιοι να κυβερνήσουν (με κατάλληλες γνώσεις και εκπαίδευση) είτε να χαρούν με την βοήθεια και υποστήριξη από επαγγελματίες.

Διοργανώνετε από την εταιρία Mact Media Group  εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Mact Media Group για οποιαδήποτε πληροφορία στο 2110129575.

Στο σημαντικότερο γεγονός του θαλάσσιου τουρισμού θα βρίσκονται πάνω από 200 Yachts που μπορούνε οι επαγγελματίες και το κοινό να επισκεφτούν. Θα γίνουν σημαντικές συναντήσεις και προώθηση των επαγγελματικών σκαφών με εξιδεικευμένους Brokers από όλο το κόσμο και την Ελλάδα. Στο χώρο θα βρίσκονται σημαντικές περιοχές από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό που μπορούν να φιλοξενήσουν Yachts και να αναδείξουν την περιοχή τους.