Με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μ. Βορίδη,το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. εκφράζει τις ευχαριστίες του για την άμεση και θετική ανταπόκριση του Υπουργού επί των αιτημάτων του Επιμελητηρίου για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του συστήματος των δηλώσεων ΟΣΔΕ, αλλά και για συνέχιση της λειτουργίας των καταστημάτων αγροεφοδίων.

Αναλυτικότερα, το πλήρες κείμενο της επιστολής του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,σε συνέχεια της με αριθ. 1351/13-3-2020 επιστολής μας, σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την άμεση ανταπόκρισή σας και την αποδοχή των αιτημάτων του Επιμελητηρίου τόσο για προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του συστήματος των δηλώσεων ΟΣΔΕ, όσο και για συνέχιση της λειτουργίας των καταστημάτων γεωργικών εφοδίων.

Θεωρώντας δεδομένο ότι τα συγκεκριμένα μέτρα θα συμβάλλουν, σε συνδυασμό βεβαίως με τα υπόλοιπα μέτρα που λαμβάνει η Πολιτεία, στην αποτελεσματικότερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και στην άμβλυνση των δυσμενών επιπτώσεων του νέου κορωναΐου στις οικονομικές δραστηριότητες του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω σχετική συνεργασία επί του θέματος.