Την πρώτη διαδικτυακή έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών, την FMS – Food Market Show 2020, διοργανώνει η Great Exhibitions στις 8-11 Δεκεμβρίου 2020, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες συνθήκες, που επικρατούν, και αφουγκραζόμενη τον παλμό και την ανάγκη της αγοράς των ίδιων των εξαγωγέων. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί σε ένα έξυπνο και απόλυτα λειτουργικό ψηφιακό περιβάλλον, με διευρυμένο ωράριο που καλύπτει όλες τις γεωγραφικές ζώνες.

Η υλοποίηση της ενέργειας αυτής γίνεται κατά απαίτηση των εξαγωγέων που θέλουν να ενισχύσουν το networking και τις επαφές τους με τις αγορές του εξωτερικού.

Με αυτό το νέο και έξυπνο εργαλείο ενισχύεται η εμπορική δραστηριότητα και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους Έλληνες εξαγωγείς, που άντεξαν μέσα στην πανδημία, να προωθήσουν τα προϊόντα τους και να βρεθούν σε ένα ψηφιακό περιβάλλον συνάντησης με τους επαγγελματίες αγοραστές του κλάδου της λιανικής και της χονδρικής πώλησης, τους διανομείς, τους αγοραστές των σούπερ μαρκετ, των ξενοδοχείων και της εστίασης κ.λπ.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών με τους συμμετέχοντες εκθέτες να είναι αποκλειστικά Έλληνες παραγωγοί και προσφέρει μια πλήρη εικόνα της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Η συγκεκριμένη δράση φιλοξενεί τις εξής προϊοντικές κατηγορίες: Dry Grocery, Canned Foods and Condiments, Bakery, Snack and Confectionery, Frozen, Dairy, Meat and Poultry, Beverages & Drinks, Natural, Organic & Bio.

Βασικό πλεονέκτημα της έκθεσης αποτελεί η εξασφαλισμένη επικοινωνία των συμμετεχουσών εταιρειών με αγοραστές.

Οι συμμετέχοντες 100.000 και πλέον αγοραστές προερχόμενοι από 80 και πλέον αγορές του κόσμου, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα προεγγραφής, που θα τους επιτρέπει την υποβολή αιτήματος συνάντησης στους εγγεγραμμένους εκθέτες, διαμορφώνοντας προκαταβολικά το πρόγραμμα συναντήσεών των εκθετών. Οι επαφές μπορούν να διεξαχθούν σε επίπεδο video ή chat, και ο αγοραστής επιλέγοντας το περίπτερο του εκθέτη θα έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα, να κατεβάσει το φυλλάδιο της εταιρείας κλπ. Με την επιλογή του αγοραστή να κάνει registration, ο εκθέτης έχει τη δυνατότητα να λάβει πληροφορίες για το tracking των επισκεπτών. Ο αριθμός των επισκεπτών, οι χώρες προέλευσης και άλλα στοιχεία θα είναι στην διάθεση των εκθετών μετά το τέλος της έκθεσης.

Η παραπάνω διαδικασία θα δίνει τη δυνατότητα αποστολής δειγμάτων προκαταβολικά στους αγοραστές, κατόπιν κοινής συνεννόησης και συμφωνίας εγγεγραμμένων εκθετών – προεγγεγραμμένων αγοραστών.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους εκθέτες για αξιοποίηση προκαθορισμένων ποιοτικών Β2Β συναντήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, σε συνεργασία με την Stamegna Retail Management. Πρόκειται για μια προαιρετική ενέργεια μόνο για τους εκθέτες της FMS – Food Market Show, κατά την οποία δίνεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ πακέτων 2,3,4,5 και 6 συναντήσεων σε προνομιακή τιμή και μόνο για τις συγκεκριμένες μέρες στα πλαίσια της έκθεσης.

Την έκθεση θα υποστηρίξει μεγάλη, στοχευμένη και εξειδικευμένη επικοινωνιακή καμπάνια αρχικά στις 10 πρώτες χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό διάθεσης και εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων όπως Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία, Βουλγαρία, Η.Π.Α. και σε πολλές άλλες παράλληλα.

Η διαφημιστική στοχευμένη εκστρατεία γίνεται οργανωμένα σε όλα τα κοινωνικά και επαγγελματικά δίκτυα: Facebook, Instagram, Linkedin και Google Ads, και θα αποτελέσουν εργαλεία υποστήριξης και προώθησης του γεγονότος για την προσέλκυση διεθνών αγοραστών αλλά και Ελλήνων αφού η έκθεση θα υποστηριχθεί διαφημιστικά και σε ελληνικά κλαδικά και όχι μόνο μέσα.

Διαφορετικά πακέτα συμμετοχής είναι διαθέσιμα, καλύπτοντας τις ανάγκες προβολής της κάθε εταιρείας σε πάρα πολύ προνομιακές τιμές, που ξεκινούν από €475 και δεν ξεπερνούν με το full πακέτο τα €1950, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές περιπτέρων.

Ανανεώστε τις επαφές σας με τους Διεθνείς αγοραστές, αποκαλύπτοντας τους γευστικούς θησαυρούς της Ελλάδας και δηλώστε τη συμμετοχή σας ΤΩΡΑ!

Πληροφορίες: Τηλ. 210 7755080 και email info@greatexhibitions.gr