Η FRUIT LOGISTICA θα πραγματοποιηθεί το 2021 με τη μορφή “Ειδικής Έκδοσης” και επαναπρογραμματίζεται για τις 18 έως τις 20 Μαΐου 2021, οπότε και θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένους όρους η εμπορική έκθεση στο Βερολίνο. Με τον τίτλο «συναντηθείτε επιτόπου. Συνδεθείτε στο διαδίκτυο» η προσαρμοσμένη ιδέα της διοργάνωσης επικεντρώνεται στις επαγγελματικές συναντήσεις και σε λύσεις-πακέτα της εκθεσιακής παρουσίας για τη μεγιστοποίηση της ευελιξίας των εκθετών, με την όσο το δυνατόν μικρότερη κάλυψη χώρου και σωματική επαφή.

«Η νόσος του Covid-19 μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις που κανένας από εμάς δεν μπορεί να αγνοήσει. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν τι χρειάζονται οι πελάτες μας και ποιοι είναι οι παράγοντες που μπορούμε να ελέγξουμε γι ‘αυτούς», εξηγεί η Madlen Miserius, Senior Product Manager της FRUIT LOGISTICA. «Η προσέγγισή μας είναι να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να διαχειρίζονται καλύτερα τους κινδύνους και να αυξάνουν περαιτέρω τις επιχειρηματικές τους ευκαιρίες. Αυτή είναι η κατευθυντήρια αρχή της FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 στο Βερολίνο.”

Με την εκδήλωση που θα διεξαχθεί τον Μάιο, είναι πιο πιθανό ότι ένας μεγαλύτερος αριθμός αγοραστών από πολλά μέρη του κόσμου θα είναι σε θέση να παρευρεθεί – αυξάνοντας περαιτέρω τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στη FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021. Ψηφιακές λύσεις, συμπεριλαμβανομένων των συναντήσεων και της μετάδοσης του προγράμματος του συνεδρίου, παρέχουν πρόσθετες επιλογές για συμμετοχή.

«Με την προσαρμοσμένη ιδέα μας, θέλουμε να επιτρέψουμε στην παγκόσμια βιομηχανία φρέσκων φρούτων και λαχανικών να συναντηθεί και να επανασυνδεθεί στο Βερολίνο το 2021 σε ένα ασφαλές περιβάλλον», σχολιάζει η κυρία Miserius. «Ενώ η FRUIT LOGISTICA SPECIAL EDITION 2021 βασίζεται σε ένα σαφώς μειωμένο συνολικό χώρο, προσφέρει την ευκαιρία για έναν μέγιστο αριθμό εγγεγραμμένων εταιρειών να προβάλλουν προϊόντα στον χώρο τους. Η νέα μορφή μειώνει την επένδυση των πελατών μας, επιτρέπει χρόνο για λήψη αποφάσεων και επίσης μειώνει τον αριθμό του προσωπικού που χρειάζεται να βρίσκεται στο περίπτερο. Με άλλα λόγια, παρέχουμε έναν απλό τρόπο συμμετοχής και δίνουμε στον κλάδο τις απαραίτητες ευκαιρίες για να συναντήσουμε τους αγοραστές πρόσωπο με πρόσωπο.»

Η ομάδα των διοργανωτών της FRUIT LOGISTICA έχει ήδη ενημερώσει για τα νέα δεδομένα όλους τους εκθέτες και το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της που καλύπτει περισσότερες από 150 χώρες.