Διαδικτυακά, στον υπερσύνδεσμο https://www.eventora.com/el/Events/agrotiki-paragogi θα βρείτε την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής για την διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Η συνεισφορά των εισροών στην αγροτική παραγωγή και το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα», η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 18:00 μ.μ.

Στη συζήτηση η οποία αποτελεί κοινή δράση των τριών συνδέσμων των αγροτικών εφοδίων στη χώρα μας ΕΣΥΦ, ΣΕΠΥ και ΣΠΕΛ, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της ομώνυμης μελέτης που πραγματοποίησε το Ίδρυμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Στη συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Φιλιππίδης θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Μάκης Βορίδης (Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων), Νικόλαος Βέττας (Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ), Γιώργος Μανιάτης (Υπεύθυνος Έρευνας ΙΟΒΕ), Βάσος Ευθυμιάδης (Πρόεδρος ΕΣΥΦ), Ευθύμης Ευθυμιάδης (Πρόεδρος ΣΕΠΥ) και Ιωάννης Βεβελάκης (Πρόεδρος ΣΠΕΛ). Η ηλεκτρονική φόρμα παρακολούθησης της συζήτησης θα παράσχει τη δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων προς το πάνελ.