Για να προχωρήσετε στη σύγχρονη γεωργία πρέπει να είστε δυνατοί. Το αγρόκτημά σας πρέπει να είναι ισχυρό και πάνω απ’ όλα το τρακτέρ σας πρέπει να είναι ισχυρό.

Γι’ αυτό η σειρά T7 Heavy Duty έχει σχεδιαστεί με πολλαπλές ενσωματωμένες δυνάμεις.

Περισσότερη ισχύς

Έως 313 ίπποι άμεσα διαθέσιμοι, ενισχύουν τη δύναμη του Τ7 για να δουλέψει με τα πιο απαιτητικά παρελκόμενα.

Περισσότερη άνεση

Έως και 20 φώτα εργασίας LED σας επιτρέπουν να εργάζεστε όλο το εικοσιτετράωρο και με τα εξαιρετικά άνετα καθίσματα ο χειριστής διατηρεί την δύναμή του όλη την ημέρα.

Μεγαλύτερη απόδοση χάρη στην τεχνολογία ECOBlue™ HI-eSCR 2 για να διατηρήσετε χαμηλό κόστος καυσίμων και ισχυρό τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Περισσότερη ευελιξία

Το T7 Heavy Duty είναι αρκετά ισχυρό για να ασχοληθεί με όλο το φάσμα των εργασιών, άροση, προετοιμασία, χορτοδεσία, μεταφορά.

Εξαιρετική ασφάλεια

Η τεχνολογία Intelligent Trailer Brake ελέγχει το φρενάρισμα της ρυμούλκας όταν το τρακτέρ μειώνει ταχύτητα, για ακόμη ασφαλέστερη μεταφορά.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ TURBO ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ
Όταν καλλιεργείτε σε ποικιλόμορφα εδάφη και με διαφορετικές οδικές συνθήκες, η New Holland γνωρίζει ότι επιβάλλεται ένας κινητήρας που ανταποκρίνεται άμεσα. Γι’ αυτό η τεχνολογία turbo μεταβλητής γεωμετρίας έχει εισαχθεί για να διατηρήσει την μέγιστη ροπή 1282Nm σε ένα εύρος 500 στροφών. Είτε λειτουργείτε στις 1200 στροφές ανά λεπτό είτε στις 1700 στροφές ανά λεπτό, θα έχετε όλη αυτή την ροπή διαθέσιμη. Έτσι όταν το φορτίο αυξηθεί εσείς θα συνεχίσετε ανεπηρέαστοι. Η τουρμπίνα VGT επίσης κάνει την καθυστέρηση του turbo παρελθόν, έτσι όταν ζητάτε περισσότερα από το τρακτέρ σας, το T7 Heavy Duty ανταποκρίνεται αμέσως.