Διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο «Υγιεινή διατροφή: Ελληνικά προϊόντα και μεσογειακή διατροφή», με την Diane Kochilas, κορυφαίο εμπειρογνώμονα για την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, διοργανώνουν την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 (17.00 – 18.15 ECT) το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μπιτόλα και το Γραφείο ΟΕΥ της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Σκόπια.

 Το Γραφείο ΟΕΥ στα Σκόπια διοργάνωσε τον περασμένο μήνα, υπό την αιγίδα του Πρέσβη κ. Γιαννακάκη, την «Εβδομάδα Ελληνικής Γεύσης», μια επιτυχημένη πρωτοβουλία, η οποία αγκαλιάστηκε από τους καταναλωτές στη Βόρεια Μακεδονία. Σε συνέχεια αυτής της εκδήλωσης, προσκαλείται η Diane Kochilas για μια συζήτηση σχετικά με τα οφέλη της ελληνικής/ μεσογειακής διατροφής.

 Η Diane Kochilas είναι ο οικοδεσπότης, δημιουργός και συμπαραγωγός του My Greek Table του PBS, βραβευμένης σειράς με 13 επεισόδιο ανά σεζόν μαγειρικής-ταξιδιού για την Ελλάδα. Η Diane προέρχεται από το ελληνικό νησί της Ικαρίας και την Νέα Υόρκη και φέρνει έναν συνδυασμό ευεξίας Blue-Zone και πνεύματος Νέας Υόρκης, προσανατολισμένο στα αποτελέσματα, σε ό,τι κάνει. Είναι βραβευμένη συγγραφέας περισσότερων από 18 βιβλίων για την ελληνική-μεσογειακή κουζίνα.

 Ανατρέξτε στη συνημμένη πρόσκληση για RSVP εδώ

 Η εγγραφή γίνεται μέσω Eventbrite. Ένας σύνδεσμος για το Zoom Webinar θα σταλεί στους συμμετέχοντες με κάθε εγγραφή.