Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο νέος ΥΠΑΑΤ για τον προκάτοχό του Μάκη Βορίδη. Ο Σπήλιος Λιβανός σε συνέντευξή του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “επί υπουργίας Βορίδη, μπήκαν πολύ καλές βάσεις στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης. Θα συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο, με σκληρή δουλειά και όραμα”.

Να εξασφαλίσουμε στον Έλληνα αγρότη τη θέση που του αξίζει
“Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για μένα να ηγούμαι του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Προέρχομαι από έναν αγροτικό νομό, την Αιτωλοακαρνανία, και έχω διαχρονική επαφή και βαθιά γνώση των προβλημάτων και της αγωνίας του αγροτικού κόσμου της χώρας μας για ένα πιο αποδοτικό μέλλον. Θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά όλο το προηγούμενο διάστημα και επί υπουργίας Βορίδη, μπήκαν πολύ καλές βάσεις στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης. Θα συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο, με σκληρή δουλειά και όραμα.
Προτεραιότητά μας αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι να στηρίξουμε τους αγρότες μας στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία βιωματικά μας απέδειξε ότι μπορούμε να περιορίσουμε πολλές από τις ανάγκες μας, όχι όμως, τα αγαθά του μόχθου των αγροτών.
Προσωπική μου στόχευση είναι να εξασφαλίσουμε στον Έλληνα αγρότη τη θέση που του αξίζει ως κεντρικού πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και #οικονομίας.
Θα εργαστούμε με σκληρή δουλειά, αξιοκρατία, ειλικρίνεια και απόλυτη διαφάνεια” τόνισε ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.