Ένα τόνο φρέσκα πορτοκάλια απέστειλε η «Orange Be Global» σε τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ως αποστολή την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους. Πρόκειται για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον «Ξενώνα Ελπίδα».

Στόχος της εξαγωγικής εταιρίας προϊόντων εσπεριδοειδών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, είναι να καλύψει μέρος των ετήσιων αναγκών σε πορτοκάλια αυτών των τριών φιλανθρωπικών οργανισμών.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ξενώνας του Συλλόγου Ελπίδα προσφέρει φιλοξενία σε 25 οικογένειες από την περιφέρεια, των οποίων τα παιδιά κάνουν θεραπείες στην Ογκολογική μονάδα παίδων «ΕΛΠΙΔΑ-Μαριάννα Βαρδινογιάννη». Συγκεκριμένα φιλοξενούνται 40 ενήλικες συνοδοί και 25 παιδιά.

Η Κιβωτός του Κόσμου, διαθέτει σπίτια ολοήμερης φιλοξενίας στα οποία διαμένουν περί τα 230 παιδιά, ενώ το κέντρο ημέρας της Αθήνας εξυπηρετεί 310 οικογένειες με 400 παιδιά προσφέροντας σίτιση, ψυχολογική, νομική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εκπαίδευση, οικονομική ενίσχυση και κατάρτιση.

Τέλος, Το Χαμόγελο του Παιδιού, διαθέτει 14 σπίτια φιλοξενίας παιδιών σε όλη την Ελλάδα, με πολύ υψηλές ανάγκες σε όλα τα είδη.

Η «Orange Be Global» υποσχέθηκε και στα τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα ότι θα επαναλάβει την υποστήριξή της.