Η εταιρεία Eurocatering ανακοίνωσε την υποστήριξη 12 επιπλέον φορέων, προσφέροντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά, για έναν ολόκληρο μήνα. Η ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ανάδειξης του 2021 ως «Διεθνούς Έτους Φρούτων και Λαχανικών» (IYFV 2021) από τον ΟΗΕ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΟΗΕ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον σημαντικό ρόλο των φρούτων και λαχανικών στην ανθρώπινη διατροφή, την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία και ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει η εταιρεία Eurocatering και το όραμά της να «φέρνει υγεία στο τραπέζι του κόσμου», αποτελώντας την πρώτη και καλύτερη πηγή οπωροκηπευτικών ανώτερης ποιότητας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με φρεσκάδα, ευελιξία, πάθος και ευρωστία.

Η Αγγελική Ιωσηφίδου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας δήλωσε σχετικά: «Σταθερά προσηλωμένοι στους στόχους ΕΚΕ, και πιστεύοντας πραγματικά ότι η επιτυχία του ενός ευδοκιμεί, όταν ευδοκιμούν οι πολλοί, τα τελευταία χρόνια επικεντρωθήκαμε στην περαιτέρω ενίσχυση μιας σειράς κοινωνικών δράσεων, με στοχευμένο τρόπο. Η προσπάθεια αυτή δε σταματά ποτέ να μας γεμίζει χαρά! Στηρίζουμε ευπαθείς ομάδες. Ενισχύουμε την προσπάθεια για ανάπτυξη της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και κοινωνικής συμμετοχής. Υιοθετούμε καλές πρακτικές για τον πλανήτη Γη.

Σε αυτό το πλαίσιο, υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία του ΟΗΕ συμβάλλοντας με το δικό μας τρόπο στην ανάδειξη της αξίας των φρούτων και των λαχανικών για τη διασφάλιση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής, με πολλαπλά οφέλη για τη σωματική και ψυχική υγεία όλων».

Σημειώνεται ότι η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε», συνέβαλε δημιουργώντας τη λίστα με τους κοινωφελείς φορείς που χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη αυτό το διάστημα.