Σε γραμμή αφετηρίας για τον σχεδιασμό υλοποίησης της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων και Εφοδίων «Agrotica», στο διάστημα 27-30 Ιανουαρίου 2022, εισήλθε η διοργανώτρια ΔΕΘ-Helexpο.

«Με αντιπροσωπευτική παρουσίαση της παγκόσμιας τεχνολογίας από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας, η 29η Agrotica θα επιχειρήσει να αποτυπώσει όλες τις εξελίξεις της γεωργικής παραγωγής», επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε σημερινή ανακοίνωση του φορέα.

Στο επίκεντρο της έκθεσης, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν ο πρωτογενής τομέας, τα Σχέδια Βελτίωσης που δίνουν τη δυνατότητα στους παραγωγούς να ανανεώσουν τον στόλο των μηχανημάτων τους, αλλά και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η Agrotica αποτελεί την έκθεση των ρεκόρ επισκεψιμότητας και συμμετοχής εκθετών. Στην τελευταία της διοργάνωση (30/1-2/2 2020), η Agrotica κατέγραψε 2077 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από την Ελλάδα και 45 χώρες και 161.775 επισκέπτες.