Ανοίγει σήμερα η αυλαία του Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021 στη Γαλλία. Το Greek – French Alternative Tourism & Gastronomy Workshop 2021, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, διεξάγεται με απώτερο στόχο την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της Ελλάδας, καθώς και την προώθηση των τροφίμων και των ποτών στην ιδιαίτερης σημασίας για τη χώρα μας γαλλική αγορά, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές πηγές εισερχόμενων ταξιδιωτών για την Ελλάδα.

Η εν λόγω εκδήλωση, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου – μετά το πέρας εκατοντάδων B2B προκαθορισμένων virtual συναντήσεων – αποτελεί συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών διοργανώσεων για τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία στις αγορές του Βελγίου, της Πολωνίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας.

Επισημαίνεται ότι η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO και της Ελληνικής Πρεσβείας στη Γαλλία. Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.