Για 3η συνεχόμενη φορά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό «World Spirits Awards» (WSA), αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση του.

Η διάκριση που έλαβε το απόσταγμα είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αξιολογήθηκε αυστηρά από τις καλύτερες ειδικές επιτροπές παγκοσμίως του WSA και διακρίθηκε ανάμεσα σε 439 δείγματα από 114 διαφορετικά αποστακτήρια, από όλο τον κόσμο.

Ο  διαγωνισμός αυτός , διεξάγεται κάθε χρόνο και θεωρείται από τους σημαντικότερους παγκοσμίως ,  το ούζο Ισιδώρου Αρβανίτη αποσπά σημαντικές διακρίσεις κάθε φορά από το 2015 , που συμμετέχει.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη αποτελεί ένα απόσταγμα υψηλής ποιότητας, συνδεδεμένο με την ελληνική παράδοση. Η ιστορία του έχει βαθιά τις ρίζες της στον χρόνο καθώς ξεκινά το 1894 στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Με κέντρο τη συνεχή εξέλιξη και την άριστη ποιότητα, 127 χρόνια μετά, η αποσταγματοποιία συνεχίζει να παράγει το Ούζο Πλωμαρίου με αγάπη και μεράκι, βασισμένο στην ίδια μυστική συνταγή.

Η μυστική συνταγή περιέχει την ιδανική αναλογία συστατικών και βοτάνων από όλη την Ελλάδα όπως μαλακό νερό από τις πηγές του ποταμού Σεδούντα, μάραθο από τη Βόρεια Εύβοια, εκχυλίσματα μαστίχας Χίου, διάφορα άλλα βότανα της γης της Λέσβου, αλάτι από τις αλυκές Καλλονής και φυσικά γλυκάνισο.

Ο γλυκάνισος που αποτελεί το βασικό συστατικό του Ούζου καλλιεργείται σε ιδιόκτητα κτήματα της αποσταγματοποιίας στο Λισβόρι Λέσβου. Επιπλέον ακολουθείται πιστά ο ίδιος παραδοσιακός τρόπος διπλής απόσταξης μέσα σε 18 χειροποίητους χάλκινους άμβυκες.

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του.

Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.