Συγχαρητήρια επιστολή στην Χριστιάνα Καλογήρου για την ανάληψη των καθηκόντων της, στη θέση της γενικής γραμματέως του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης απέστειλε ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ζητώντας ενημερωτική σύσκεψη για τα προβλήματα της περιοχής.

Αναλυτικά οι αγρότες σημειώνουν στην επιστολή:

“Σας στέλνουμε αυτή την επιστολή για να σας εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια για την θέση που αναλαμβάνετε ως Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Είναι μια θέση νευραλγικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του ΥπΑΑΤ και είμαστε βέβαιοι ότι οι ικανότητες και η θέληση σας, θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στο ακέραιο στις νέες υποχρεώσεις σας.

Από την πλευρά μας, σας ενημερώνουμε είμαστε στη διάθεσή σας να συνεργαστούμε για προβλήματα του κλάδου, θέτοντας προτάσεις που θα συμβάλουν στην επίλυση τους, πάντα προς όφελος των παραγωγών αλλά του ίδιου του Κράτους.

Για τον λόγο αυτό σας καλούμε να ορίσετε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης, στο πλαίσιο της ορθής και απαραίτητης ενημέρωσης σας στα πρώτα στάδια από την ανάληψη των καθηκόντων σας.

Ευελπιστούμε στην άμεση και θετική σας ανταπόκριση”.