Τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, ASIA FRUIT LOGISTICA, για τις 7 με 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. 

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί των διεθνών πτήσεων και κατ’ επέκταση η εξασφάλιση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης, οδήγησε τους διοργανωτές στην απόφαση να επαναπροσδιοριστεί για τον Σεπτέμβριο του 2022 η διεξαγωγή της ASIA FRUIT LOGISTICA.

Σημειώνεται ότι, το επιτυχημένο συνέδριο, ASIAFRUIT CONGRESS, που συνοδεύει την έκθεση, θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Fruitnet στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, ενώ προγραμματίζεται και η διοργάνωση ενός networking event στο Χονγκ Κονγκ για την αντίστροφη μέτρηση της ASIA FRUIT LOGISTICA τον Σεπτέμβριο του 2022.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του, για να υποστηρίξει τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2022, με σκοπό την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί, για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση και τη συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.