Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» διοργανώνει τη διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο: «Agrologistics: Προκλήσεις & Προοπτικές στην Ελλάδα» με τη συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), του Κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΚΕΠΠ), του Ινστιτούτου Λιμενικής Κατάρτισης ‘Εξάντας’ και του Center for Advanced Infrustructure and Transportation (CAIT) του Πανεπιστημίου Rutgers των Η.Π.Α.

Η εν λόγω διαδικτυακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου 2021 (16.30 – 18.30 μμ.) με αφορμή την παρουσίαση των συμπερασμάτων σχετικής μελέτης για την ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα του αγροδιατροφικού κλάδου εκπόνησαν οι προαναφερόμενοι φορείς.  

Η ημερίδα θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα της μελέτης και θα αναδείξει τις νέες εξελίξεις, καλές πρακτικές και προκλήσεις του τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Θα αποτελέσει επίσης μια πλατφόρμα για να συζητηθούν οι προοπτικές αναδιοργάνωσης και ανάπτυξης της εφοδιαστικής αλυσίδας του αγροδιατροφικού κλάδου καθώς και οι ανάγκες που υπάρχουν για εκπαίδευση και κατάρτιση στον τομέα.

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν οι συντελεστές της μελέτης καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη και εμπειρογνώμονες από κορυφαία ιδρύματα και οργανισμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως η Υπηρεσία Εξωτερικών Γεωργικών Υποθέσεων του αμερικανικού υπουργείου Γεωργίας (FAS/USDA), το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Πανεπιστήμιο Rutgers  των Η. Π. Α., η Αμερικανική Πρεσβεία στην Ελλάδα κ.α.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ