Κατά τις ημερομηνίες 23-27 Ιουνίου 2021 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση «ΑGROEXPO 2021» στη Σμύρνη από τη Orion Fuarcılık- Turkey,  με την επιχορήγηση του τουρκικού φορέα εξαγωγών.

Στην Έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, φυτωρίας, τεχνολογίας θερμοκηπίων, κτηνοτροφίας και εξοπλισμού γεωργίας.

Παράλληλα με την Έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (22-25 Ιουνίου 2021) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (22-25 Ιουνίου 2021) το Τουρκικό Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (22-25 Ιουνίου 2021) (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://en.agroexpo.com.tr/

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το τουρκικό Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό της επίσκεψης, προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβείατης Τουρκίας.

Παρακαλούνται οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την Έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Τουρκίας στην Αθήνα, τηλ. 2107222196 σχετικά με την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν το αργότερο μέχρι τις 09.06.2021 στο φαξ  210 72 42 948  ή στο e-mail   atina@trade.gov.trΕπισυναπτόμενα Αρχεία