Το λικέρ “Τριαντάφυλλο Κάστρο” απέσπασε δύο μεγάλα βραβεία στις κατηγορίες «Καλύτερο Ποτό» και «Νέο Προϊόν», δύο Αστέρια Ποιότητας και μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Athens Fine Food Awards (AFFA) by Expotrof»:

BEST AFFA SPIRITS-DRINKS-REFRESHMENTS 2021 (SILVER)

  • BEST AFFA NEWCOMER 2021 (SILVER)

Το λικέρ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΑΣΤΡΟ ξεχώρισε ανάμεσα από περισσότερα από 220 ποιοτικά, ελληνικά προϊόντα, με τη μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας, στον πρώτο πλήρη ψηφιακό διαγωνισμό αξιολόγησης στην Ελλάδα, ο οποίος και διεξήχθη με υψηλά, διεθνή πρότυπα αξιολόγησης και διαχείρισης των προϊόντων τροφίμων και ποτών.

Παράγεται από 100% φυσικά εκχυλίσματα αρωματικών τριαντάφυλλων με παραδοσιακό τρόπο. Τα ροδοπέταλα συλλέγονται προσεκτικά με το χέρι και χρησιμοποιούνται άμεσα. Η παλιά συνταγή της οικογένειας Χάχαλη τελειοποιείται και το αποτέλεσμα είναι ένα σαγηνευτικό ηδύποτο με έντονο άρωμα και πλούσια γεύση.

Η ποτοποιία ερευνά και αξιοποιεί τις ευεργετικές ιδιότητες του τριαντάφυλλου – κατεξοχήν αρωματικού φυτού – σε συνεργασία με τις Σχολές Φαρμακευτικής και Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Aroma Innovation Hub, στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος «Ανάπτυξη νέων πικρών αλκοολούχων ποτών από αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά με ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία, Natubitters»!

Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – ΧΑΧΑΛΗΣ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020».