Τέσσερα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ξεχώρισαν στα φετινά βραβεία ποιότητας που διοργάνωσε ο γερμανικός Οργανισμός DLG, στην Φρανκφούρτη, με κοινό χαρακτηριστικό τους τις πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Συγκεκριμένα, η παραδοσιακή ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα ΠΟΠ, η ΗΠΕΙΡΟΣ Βιολογική Φέτα ΠΟΠ και το ΗΠΕΙΡΟΣ Κατσικίσιο Λευκό Τυρί απέσπασαν χρυσό βραβείο, ενώ το Ταλαγάνι Αποστόλου, το χειροποίητο τυρί σχάρας από 100% πρόβειο γάλα, κέρδισε το ασημένιο βραβείο.
Ο DLG είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στην αξιολόγηση ποιότητας τροφίμων, ο οποίος κάθε χρόνο εξετάζει πάνω από 20.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήδη μέσα στο 2021, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ έχει βραβευτεί για τα προϊόντα της σε άλλους δύο διεθνούς κύρους διαγωνισμούς -στα Superior Taste Awards 2021 και στα Monde Selection 2021- ενώ έπεται και συνέχεια.
Όλα τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ παράγονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα στο εργοστάσιο της εταιρείας, στον Αμμότοπο Άρτας. Ο σεβασμός στην παράδοση σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία και έρευνα και ανάπτυξη, οδηγεί στην παραγωγή προϊόντων με πλούσια γεύση, υψηλή διατροφική αξία και άριστη ποιότητα, που εδώ και χρόνια πρωταγωνιστούν στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας και έχουν αγαπηθεί από καταναλωτές και στις 5 ηπείρους!