Σε σύναψη στρατηγικής συνεργασίας προχωρά ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγη για τις καλλιέργειες ενεργειακών φυτών (ελαιοκράμβη, ηλίανθος), με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής βιοντίζελ, την G.F. Energy.

Μετά από τη διετή επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών, συμφωνήθηκε ο Συνεταιρισμός Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», να αναλάβει την αποκλειστική εκπροσώπηση της εταιρείας G.F. Energy για τα ενεργειακά φυτά στο νομό Λάρισας αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγη» κ. Παναγιώτης Καλφούντζος, η συμφωνία δημιουργεί νέες προοπτικές για τον Συνεταιρισμό και έρχεται ως απόρροια της προηγούμενης καλλιεργητικής περιόδου, όπου ο Συνεταιρισμός μας σε συνεργασία με την G.F. Energy πλήρωσαν την υψηλότερη τιμή στην αγορά 475 €/τόνο. Στόχος για τη φετινή περίοδο είναι να ξεπεράσουμε τα 10.000 στρέμματα, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο μέρος της ζήτησης που υπάρχει από τους παραγωγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπογραφή των νέων συμβολαίων οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο Γεωπόνο του Συνεταιρισμού «ΘΕΣγη» κ. Κανάκη Γεώργιο στα 2410 579904 και 6945542477.