“Και φέτος παραλάβαμε πρώτοι σε όλη την Ελλάδα το πρώτο βαμβάκι στο ενωσιακό εκκοκκιστήριο του νέου Μεγαλοχωρίου. Καλές σοδειές στους παραγωγούς και καλές τιμές οι οποίες για φέτος, όλοι οι οιωνοί, προμηνύουν ότι θα γίνουν πραγματικότητα. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε τόσο για τη μεταφορά του βαμβακιού σας με δικές μας πλατφόρμες εντελώς δωρεάν όσο και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη” τονίζει σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η ΕΑΣ Τρικάλων.

Πέρυσι οι βαμβακοπαραγωγοί που εμπιστεύθηκαν και παράδωσαν το προϊόν τους στην Ένωση, δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα εισπράττοντας τοις μετρητοίς τις καλύτερες τιμές της αγοράς και λαμβάνοντας άμεσα το σύνολο του ΦΠΑ. Η Ένωση κάνει τη διαφορά και στον τρόπο παράδοσης του βαμβακιού. Προμηθεύθηκε νέες πλατφόρμες δίνοντας τη δυνατότητα στους παραγωγούς να μεταφέρουν το βαμβάκι τους στο εκκοκκιστήριο χωρίς κόστος μεταφορικών απολαμβάνοντας οι ίδιοι το σύνολο της τιμής.

Η ΕΑΣ Τρικάλων, ανταποκρινόμενη στο αίτημα όλο και περισσότερων παραγωγών να μεταφέρουν οι ίδιοι το βαμβάκι τους προχώρησε στην αγορά και νέων 20 πλατφόρμων αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό τους στις 60, τις οποίες θα διαθέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους παραγωγούς για να μεταφέρουν το προϊόν τους.

Παράλληλα, διαθέτει το σύνολο των φορτηγών αυτοκινήτων της για τη μεταφορά βαμβακιού προκειμένου να εξυπηρετηθεί άμεσα το σύνολο των παραγωγών κατά τη συγκομιδή του προϊόντος.