Η Αγγελάκης ΑΕ βρίσκεται σταθερά δίπλα στο έργο του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και υποστηρίζει για άλλη μία χρονιά το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στο Μπούρτζι Χαλκίδας, στην Εύβοια, κάνοντας πραγματικότητα τις επιθυμίες των παιδιών.
Η εταιρεία προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση προϊόντα Αγγελάκης εξασφαλίζοντας το αγαπημένο κοτόπουλο στην καθημερινή διατροφή των παιδιών και των οικογενειών τους. Τα τελευταία 3 χρόνια, η Αγγελάκης ΑΕ προσφέρει, επίσης, Χριστουγεννιάτικα δώρα και είδη ένδυσης και υπόδησης στα παιδιά του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας.
Φέτος, με αυξημένα μέτρα προστασίας, σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, διοργανώθηκε σε συνεργασία με τους υπευθύνους από “Το Χαμόγελο του Παιδιού” μια όμορφη, γεμάτη χαμόγελα και αγάπη, γιορτή. Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αγγελάκης, μοίρασε στα παιδιά τα δώρα που είχαν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη και απόλαυσε μαζί τους γευστικές πανέ κοτολιχουδιές και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Τα παιδιά τον υποδέχτηκαν και φέτος με χαρά και του χάρισαν ζωγραφιές και γράμματα με προσωπικά μηνύματα αγάπης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελάκης ΑΕ συνέβαλε πριν από 3 χρόνια στην πλήρη ανακαίνιση του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας, στην Εύβοια εξασφαλίζοντας έναν πιο άνετο, σύγχρονο και περιποιημένο χώρο φιλοξενίας στα παιδιά και συνεχίζει να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητα ζωής των παιδιών με κάθε τρόπο.
“Το Χαμόγελο του Παιδιού” ιδρύθηκε το 1995 και μέχρι σήμερα έχει στηρίξει περισσότερα από 1.200.000 παιδιά και τις οικογένειές τους. Με όραμα το χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά, όπως περιστατικά βίας και εξαφανίσεων, προβλήματα υγείας και οικονομικά προβλήματα. Το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στο Μπούρτζι άνοιξε την αγκαλιά του το 2009 και σήμερα στο Σπίτι μεγαλώνουν 17 παιδιά από 8 έως 17 ετών.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.
Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας.
Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.